Dotazy na úvodní stránce

O dítě pečuje manželka otce, nelíbí se mi to.

Dobrý den, chci se zeptat, mám čtyřletou dceru, která mi byla po rozvodu svěřena do péče. Otec má upraveny návštěvy soudem. Před půl rokem se oženil a dceru hlídá většinou jeho manželka. Otec v době, kdy má mít dceru u sebe chodí do práce. Nelíbí se mi to, protože manželka otce je pro ni cizí žena a mohla by v té době být se mnou, vlastní matkou. Dá se s tím něco dělat? Jak je možné se tomu bránit? Děkuji za odpověď

15. 10. 2014

Souhlas s udělením trvalého pobytu

Dobrý den, prosím o radu, pronajímám byt své sestře, sestra bydlí v bytě se svými dětmi z prvního manželství a s přítelem. Její přítel mě nyní požádal o to, aby si mohl přihlásit trvalý pobyt v bytě. Nevím, zda s ním musím sepsat nájemní smlouvu a také bych chtěla mít jistotu, že nebude mít na byt žádný nárok.

5. 8. 2014

Zastavení exekuce pro neplatnost rozhodčí doložky

Dobrý den, paní doktorko, dnes mi přišla výzva od exekutora, abych zaplatila dluh z úvěrové smluvy. Už dříve jsem dostala rozhodčí nález. Na ten jsem nijak nereagovala. K dluhu narostly vysoké částky. Dá se s tím ještě něco dělat?

30. 6. 2014

Do kdy platit alimenty zletilému dítěti?

Dcera studuje vysokou školu a příští měsíc jí bude 26 let. Chci se zeptat, jak dlouho mám platit alimenty? Jsem povinen platit, i když ji už bude 26 let?

 

11. 6. 2014

Neváhejte nás kontaktovat. Na telefonu jsme k dispozici Po-Pá od 9:00 hod do 19:00 hod